Vill du byta stil till våren 2023? Kanske är det dags för en total förvandling. Då kan det vara en god idé att boka en tid hos en duktig och professionell frisör i Uppsala. I Uppsala finns det många bra och pålitliga frisörer du kan vända dig till när du vill ha en ny hårfärg, följa de senaste trenderna, klippa topparna eller helt enkelt byta frisyr helt och hållet.

En duktig frisör i Uppsala kan också se till att du följer de senaste hårtrenderna och att du alltid har en frisyr och hårfärg som är ajour. Vill du förbereda dig i god tid och ha koll på vilka hårfärger som gäller för våren 2023? Här nedan listar vi de trendigaste, snyggaste och mest iögonfallande färgerna som råder.

Bästa hårfärgerna för våren 2023

1. Aprikos

Den aprikosfärgade hårfärgen är en mycket bra kombination mellan koppar och rödblonda toner. Den aprikosfärgade nyansen är dock mindre intensiv än den klassiska röda, men inte lika kall som blonderat hår. Det fina med den här nyansen är att den passar lika bra för alla hudtyper.

2. Teddy brunett

Teddy brunett är en mycket mjuk och behaglig brun hårfärg som är en av vårens största trender. Den här hårfärgen är lika populär och enkel att åstadkomma för naturliga brunetter och blondiner. Har du blont hår lägger du bara i en brun toning i en ljusare färg. Har du brunt hår kan du istället använda slingor.

3. Mörk ametist

Ljusa färger hör oftast våren till, men för dig som vet med dig att ljusa toner inte passar, kan den här fina mörklila nyansen vara ett bra alternativ. Tänk dig en blandning mellan korpsvarta kulörer och lila glans kombinerat med varandra. Observera att denna färg kan vara mycket svår att få bort och sitter oftast permanent. Därför bör du inte använda den om du vill ha ett tillfälligt färgbyte.

4. Root shadows

Finns det någon hårtrend som är här för att stanna är det den så kallade root shadows. Det här är en färgteknik som går ut på att färga rötterna mörka och sedan låta längderna vara i en ljusare färg, t.ex. brun, ljusbrun eller blond. Det är också ett säkert kort för dig som vill slippa färga utväxten hela tiden.

Hår