Många kvinnor är missnöjda med sina kroppar och vissa har mer komplex än andra. Tack vare många nya uppfinningar kan kvinnor ändra om sitt utseende och få en kropp som de trivs bättre med, genom alltifrån hårförlängning till bröstimplantat.

Avundsjuk på någon annans hårsvall? Gör så här

Ett långt, svallande hår är det många kvinnor vill ha, men av olika anledningar är det långt ifrån alla som kan få det på naturlig väg. Att ha långt hår anses i många kulturer vara feminint och vackert och i vissa fall är det även något som anses vara extra attraktivt på män. Men det tar tid att växa ut sitt eget hår och hur man behandlar sitt hår på daglig basis påverkar dess kvalitet i stor utsträckning. För att lättare kunna växa ut sitt eget hår bör man därför:

  • Undvika att färga håret, speciellt med blekande färger.
  • Undvika heta hårvårdsprodukter, som locktänger och plattänger.
  • Reducera antalet besök hos frisören till max två gånger per år.
  • Vårda håret regelbundet och skapa rätt förutsättningar för det att växa.
  • Vara ute i solen och få D-vitamin så att håret växer snabbare.

Om du tror att ditt hår av någon anledning inte kan bli längre än en viss längd, finns det hjälp att få. Antingen kan du köpa hårförlängning som du kan sätta i själv när du känner för att ha längre hår för en kväll, eller så kan du gå till frisören och få hårförlängningen på ett professionellt utfört sätt.

Bröst – ett vanligt kroppskomplex

Precis som med ett långt hår, anses även bröst vara feminint i många kulturer. Det är därför vanligt att kvinnor har komplex för sina bröst och vill ha en storlek större för att känna sig mer attraktiva. Sätten att få större bröst på är många och det är inte bara plastikkirurgi som är ett alternativ. De flesta vill helst slippa lägga sig under kniven och istället få större bröst på naturlig väg, exempelvis med hjälp av massage, vakuumkoppar eller hormoner. Men bröstförstoring via operation är trots allt det alternativ som ger ett garanterat och hållbart resultat. Hos https://motiva.health/se/ kan du läsa mer om bröst och bröstförstoring. Där kan du få hjälpen du behöver för att få en större byst efter dina preferenser och kan sedan glädjas åt en kropp som du känner dig nöjd med.