När du vet hur du inte ska hantera ditt hår, så kan det vara läge att se till att hantera det på rätt sätt istället med hjälp av rätt produkter. Investera i bra hårvårdsprodukter för att göra ditt hår finare, tjockare och friskare.

Hårvårdsprodukter att satsa på

Precis som med allt annat så finns det bra och dåliga hårvårdsprodukter. Vilka hårvårdsprodukter vi använder oss av till vardags spelar en väldigt stor roll för hur vårat hår känns och ser ut. Men hårbotten ska också må bra på kuppen. Tänk så här när du ska välja produkter för ditt hår:

  • Man får det man betalar för. Undvik att köpa produkter som har lägst pris. Värdera dina hårvårdsprodukter högre och lägg några extra kronor på bra produkter.
  • Använd ett snällt schampo. Den främsta orsaken till att man får en unken lukt från hårbotten som kliar och lämnar en vit hudavlagring under nageln beror på innehållet i sitt schampo och som gör hårbotten torr och känslig.
  • Behandla hårbotten med rätt produkter. Många förväxlar mjäll med en torr och kliande hårbotten och vice versa. Det är två helt olika saker som ska behandlas olika. Är man osäker kan man fråga en frisör eller dermatolog.